Skip to content Skip to footer
Ne recomandă

Experiență, Seriozitatea și Promptitudinea

Echipa noastră de

Profesioniști

Vă poate îndruma și ajuta cu tot ce aveți nevoie în momentele grele.

Experiența noastră

vorbește de la sine: pe parcursul a 18 ani de activitate toți clienții care ne-au trecut pragul au avut parte de consiliere profesională și de lucrări si servicii executate în conformitate cu așteptările acestora.

A apela la noi este mai mult decât o necesitate, este garanția desfășurării în bune condiții a evenimentului funerar și este siguranța că plătiți costul corect al serviciilor.

Indiferent că este apreciată sau nu, moartea reuneste pe plan emotional întreaga familie. Prietenii și familia au nevoie de timp pentru a-și exprima durerea și pentru a începe să-și reorganizeze viața fără de cel/cea care a trecut în neființă. Cei rămași în urmă, trebuie să pună la punct detaliile legate de înmormantare. Pentru a veni în ajutorul celor îndurerați, Funerarii Sibiu vă este alături, oferindu-vă ajutorul necesar în astfel de momente neprevazute.

Să acordăm acestui nefericit eveniment considerația care i se cuvine, să scutim familia de toate problemele legate de desfășurarea evenimentului – aceasta este menirea noastră care ne onorează și ne recomandă în fiecare zi și pentru care merităm încrederea dumneavoastră.

Funerarii Sibiu - Drăgoiu

Adresă

Calea Dumbravii numarul 155. În incinta cimitirului municipal Sibiu.

Contactează-ne:

by BCD PLUS Advertising – Drepturi de folosire Funerarii Sibiu – Drăgoiu 2022